Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θα γιορτάσει τα 100α γενέθλια του Bob Paisley στον αγώνα με την Crystal Palace

Η Liverpool θα γιορτάσει τα 100α γενέθλια του Bob Paisley στον αγώνα με την Crystal Palace

Ο Bob Paisley, με τα τρόπαια που κατέκτησε με την Liverpool.

Τα 100α γενέθλια του πιο επιτυχημένου προπονητή στην ιστορία του συλλόγου, του Bob Paisley θα γιορτάσει η Liverpool στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Crystal Palace.

Το Kop έχει ετοιμάσει ένα καταπληκτικό κορεό, το οποίο θα σηκωθεί με την είσοδο των παικτών των αγωνιστικών χώρο. Στο κορεό θα σχηματίζεται το : Paisley 100.

Για την αναμέτρηση θα υπάρξει επίσης ένα ξεχωριστό Match Programme, το οποίο θα ως εξώφυλλο μια σπάνια του φωτογραφία του σπουδαίου προπονητή από τις ημέρες που αγωνίζοταν ως ποδοσφαριστής στους Reds. Εντός του προγράμματος θα υπάρχουν και άλλες σπάνιες φωτογραφίες του θρυλικού τεχνικού, καθώς και αφιερώματα.

Οι οπαδοί που θα βρεθούν στις κερκίδες του Anfield το απόγευμα του Σαββάτου θα τιμήσουν τόσο τη δική του μνήμη, όσο και του Peter Thompson, ο οποίος απεβίωσε στις 31 Δεκεμβρίου του 2018.

Με τον Bob Paisley στο τιμόνι η Liverpool κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Αγγλίας, 3 League Cup, 6 FA Charity Shield, 3 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 1 Κύπελλο Uefa και 1 Uefa Super Cup. Ως παίκτης με τους Reds κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Αγγλίας το 1947.

Στις 23 Ιανουαρίου, ημέρα των γενεθλίων του Paisley οι οπαδοί των Reds θα μπορέσουν να απολαύσουν μια εξαιρετική παραγωγή του LFCTV προς τιμήν του πιο επιτυχημένου προπονητή στην ιστορία του σύλλογου.

Ο αγώνας της Liverpool με την Crystal Palace θα πραγματοποιήθει το Σάββατο (19/1) στο Anfield στις 17:00 ώρα Ελλάδος και δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη στην Αγγλία.

Ο πρώην προπονητής της Liverpool, Bob Paisley.
Ο πρώην προπονητής της Liverpool, Bob Paisley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com